Belicht het talent in je klas


Talentvolle leerlingen kom je in elke klas tegen. Je merkt dat ze best meer aan zouden kunnen. Veel scholen zijn al begonnen met "plus" klassen.

Er groeit echter bij scholen de behoefte om de slimme leerlingen ook in de klas te kunnen helpen. 

bright verzorgt trainingen en workshops voor leerkrachten en teams op maat zodat zij ook, met relatief weinig aanpassing in de instructie, alles uit de talentvolle leerlingen kunnen halen wat er daadwerkelijk in zit.  Ook helpen we graag op bestuurs- en beleidsniveau en adviseren we bij het implementeren van aanbod voor begaafde leerlingen.

De theorieën die de basis vormen bij de aanpak van bright zijn wetenschappelijk bewezen. De aanpak in de klas is onderzocht in de praktijk en gevalideerd door "echte" leerkrachten. Het is concreet en bruikbaar. 

We hebben vertrouwen in onze aanpak, de bruikbaarheid en de effecten in de klas: als u ontevreden bent, komen de kosten van de workshops volledig voor onze rekening.

U kunt gerust contact opnemen, we informeren u graag en vrijblijvend over het aanbieden van uitdagend aanbod en de implementatie ervan op school. 

In de mediatheek van deze site zijn artikelen, presentaties en films verzameld over de vernieuwingen in het onderwijs voor de slimste leerlingen.